PLANETY NA NEBI = OSUDY LUDI NA ZEMI - 10.3.2013

10.03.2013 09:47

V Rybach je dnes rano 6 kozmickych sil - Slnko, Merkur, Venusa, Mars, Neptun, Mesiac... Mesiac sa stane novym zajtra vecer...Vplyv:

Baran-Nedela charakterizovana od maximalnej pritomnosti planet v Rybach, znameni Vody, ktore vas ohen nemoze prijat uplne - prilisna neistota, premenlivost. Ale chyba rodiaci sa Nov Mesiaca, na znovu premyslanie o veciach urobenych a co sa stali, na najdenie inspiracie.

Byk Viac krat som pisala, ze Merkur v Rybach sa stane slabym miestom, neprodukuje tam a nezaraba, ale spojeny s Mesiacom a Venusou, robi lahsou cestu spoluprac, spojeni. Nove spoznavania, zoznamenia, stretnutia vo vsetkom nahodne, mozu dat nemyslitelne, nepredstavitelne prilezitosti.

Blizenci Mozno den sviatocny vas vzdiali od napatia, nepokoja pritomneho v profesionalnej oblasti, ale musite si pripravit jednu dobru vlastnu obranu tiez pre zajtrajsok, den Mesiaca noveho. Momenty neistoty v otazkach financnych, ale neverim, ze budete len vy vytriedeni.

Rak Velky zasah sa kona, alebo sa nekona, zalezi kolko a ako ste si zorganizovali pracu, dali zaklady cinnostiam, zaujmom, biznisu, do tohto Novu Mesiaca v Rybach, ktory vam prislubuje v kazdom pripade obdrzat a mat viac, ako ostatni. Domy, tereny, apartamenty, majetok daleky. Laska, vasen, flirt.

Lev Signaly vylepsenia su mozno este prilis slabym miestom, ale dolezite je vediet, ze hviezdy cestuju do pozicie pozitivnej tiez pre rodinu, lasku. Hlbokost, hlbka.

Panna Tiez hviezdy potvrdzuju marec za mesiac miesajuci, dnes a zajtra skutocne velmi premenlivy, vsetko sa zda este vo vzduchu a vo vode...chyba element zeme. Aj tak, tato silna vlna, ktora zabera, zasahuje tiez privatne otazky, prinasa prislub obnovy. Vahy Nie sto veci naraz! Sektor prace, teda uspechu a penazi, je dotknuty vynimocnou pritomnostou 6 kozmickych sil v Rybach, ale vy musite sa koncentrovat len na jednu otazku a v tej pokracovat az do konca, az do hlbky, dosiahnut ju, alebo ak nie, tak ju eliminovat, odstranit navzdy. Napatie v zdravi, ale Neptun je vyborny na kury ozdravne.

Skorpion Je triomf znameni vody, Mesiac sa stane novym v Rybach, spaja 5 kozmickych sil, vsetky pozitivne v konfrontoch Saturna a Plutona. Ale konjunkcie - spojenia astralne vytvaraju tiez zmatok, povedzme, ze vela zalezi od vas. Koho vyhodite zo svojej veze?

Strelec Obozretnost, opatrnost,rozvahu, pozor v zdravi a opatrnost na cestach, pri cestovani, pritomnost v rodine. Co viac povedat, ked sa jeden nachadza, ze musi sa konfrontovat s tolkymi planetami? Budu nove protekcie po 12...cenni priatelia blizki.

Kozorozec Nechcem povedat, ze nebudu ine momenty kreativne a silne v jari, ale jasne, urcite je, ze jedno nebo ako je toto sa uz neuvidi. Vsetky hviezdy s vami! Pozvanie k zasnubam pre jedno znamenie, co sa nezastavi nikdy, aj ked vsetci nevladzu, vskutku -stastie.

Vodnar Pat hviezd v sektore peniaze, naviac Mesiac vo faze Novu, teda perfektny pre zacatie, odstartovanie novych iniciativ a cinov, lepsie,ak o vsetkom rozhodnete sam; ked budu veci uz urobene, hotove, tak to poviete partnerovi.

Ryby S prichodom Mesiaca, ktory sa stane novym zajtra vecer a s pritomnostou 5 kozmickych sil v znameni, vasa sezona dosiahne najvyssi bod. Nebude mozno jeden prichod, ale novy dobroprajny odchod na cestu novu, ano. Laska skompletizuje vsetko.