Mesacne horoskopy 2013 - APRIL

30.03.2013 15:59


                                                                  

Baran april 2013

Pokracuje vlnenie energie, co zaplieta vas do niecoho, rozvracia, matie, sokuje, otriasa tvojim znamenim horoskopu;jedno nebo take, ake sa uz neprezentovalo vela rokov!Mohlo by sa pokracovat v jednom projekte odkladanom uz dlhy cas tiez v pracovnej oblasti, obcas osud je vysmesny, posmievacny, vzpruzi ta, posmeli nas zmenit, alebo urobit vybery, rozhodnutia dolezite, ked sme vlozeni do stresu, do uzkych. Ci uz takym sposobom, alebo inym - Baran meni zivot, aj ked chybaju zachytne, oporne zivotne body rodinne a su problemy s pribuznymi a rodicmi...je potreba stability. V tomto mesiaci Slnko, Venusa, Mars, Uran prechadzaju tvojim znamenim a od 14 sa pripoji aj Merkur!

Vynimocne moznosti, co zaznamenaju udalosti specialne, len, kto sa zatvori v dome alebo je pesimista, nebude prezivat eventualne moznosti. Niekto by mohol zaradit sa do novej prace, ini si znovu vyziadaju zmenu zamestnavatela, alebo uradu, alebo pracoviska.S takym nebom stat je nemozne! Radim ti uzatvorit dohody, zmluvy do mesiaca juna - do konca tohto mesiaca! Na konci aprila bude mozne rovno zarobit viac, alebo dostat nejaku odmenu, odskodnenie, vratenie penazi, vyrovnanie financne - ak niekto ma nerozhodnuty spor, nevyrovnany dlh. Prve vitazstva, aj ked z ekonomickeho profilu, je pochopitelne, uvedomujes si to - vela vstupi a vela odchadza...

ale uz remiza prinesie sadisfakcie, uspokoji.Podujatia, ciny, zakladanie niecoho, velke skutky favorizovane, dohody laksie s Levom, Strelcom a Blizencami. Prestahovania, alebo premiestnovania nevyhnutne, niekto zmeni zachytne, oporne zivotne body svojho pracoviska, alebo sa stane jedna nepredvidana udalost. Premiesaju sa znova karty na stole v prospech tvojho znamenia aj po jednej zdanlivej komplikacii.

     Chcela by som vzpruzit, posmelit vsetkych Baranov este stale samych, aby sa posnazili. Samozrejme, ze velku ulohu hra miesto, kde sa zije, vlastna disponibilita na stretnutia a tak sa da pokracovat...ale srdce busi rychlo, a hladajuc dobre, je tazke, aby sa nieco neprihodilo, neudialo.Dvojice, co sa maju radi uz roky, mohli by sa rozhodnut, spravne, zosobasit sa alebo spoluzit. Kto mal dieta, bez toho,aby bol zenaty, bude ziadat nahlas legalizovat svoj vlastny vztah,; pozor vo vztahu s Rybami, Strelcom a Blizencami, ktore z tohto uhla pohladu mozu robit urcity problem.Kto bol podvadzany, obnovi si hrdost a posle definitivne do "teplych krajin" toho, co ho podvadzal! Utok, napor, naval vplyvu hviezd je silny a prislubi tiez odseknut, odrezat, prerusit vztahy neuzitocne, nepotrebne, aby ste sa mali lepsie,citili sa lepsie potom!m Stretnutia dolezite, diskusie rozhodne, rozhodujuce 9. a 10.; Dni piatok 19. a nedela 21. su na zaznamenanie cervenym do kalendara. Aj posledny koniec tyzdna mesiaca prislubi stretnutia. Spravy prijemne, mladi robia svoje experimenty, mozne stretnutia prilezitostne a eroticky nabite po cely mesiac.

   Tak toto je mesiac plny veci na robenie, ktory bude zvladnuty, naprogramovany dobre, dobrymi vlnami vplyvu hviezd, treba sa vyhnut unave a neprist na koniec mesiaca vycerpany, vysileny. Dobre novinky aj v liveli psychofyzickom, kto dva roky zapasil, bojoval o znovu najdenie jedneho pocitu, ze sa ma dobre - bude mat prilezitost mat sa lepsie.

 

Byk april 2013

Pokracuje obnova, ozivenie, znovuziskanie, limitovane len opoziciou Saturnu. Jedno stare prislovie hovori a ma pravdu: Kto sa uspokoji s tym, co ma, uziva si, to je stastny clovek.A bude prave toto adresou myslienok vela Bykov, co aj ked nemaju velke vysledky vo vlastnej praci, nevzdavaju sa, ked nic ine s tym Saturnom nemozu robit, tak kompenzuju, vyrovnavaju ako mozu, velke,silne vydavky vzniknute prednedavnom.

April reprezentuje jeden platny bod startu, zacatia aj pre nove orientacie z pohladu praktickeho a profesionalneho...Kto sa unavil pracovat s urcitymi osobami, teraz musi urobit jedno rozhodnutie, vyber. Ini, v poslednych mesiacoch sa "zrazili" s jednou byrokraciou,alebo nejaka faktura nebola zaplatena...Zmena, vskutku pre toho, kto ma svoj vlastny biznis, mohlo by sa to tykat aj  dodavatelov, zasobovatelov a klientov. Registruje sa jedna faza silnej unavy okolo dna 9 s moznostou "poslat do teplych krajin niekoho"..Potom,ale dobre spravy nechybaju a okolo pondelka 22 pride uz prva komunikacia dolezita pre toho, kto ocakava odpovede, odozvy. Koniec aprila daruje viac sadisfakcii, zadostucineni taktiez studentom. Ako som uz povedala, je pravdepodobne, ze niekto sa bude musiet uspokojit, alebo znovu zacat od nuly, ale je to stale lepsie ako nic. Dva dni, naopak, zvlast nervozne pre toho, kto pracuje s osobami nepriatelskymi, tazkopadnymi, alebo ma kontakty s klientami, budu stvrtok 25 a piatok 26...lepsie vzdialit sa od neuzitocnych, nepotrebnych problemov!

   Vztahy lubostne, co prezili male roztrzky, konflikty v poslednych mesiacoch, sa budu citit silnejsie, medzitym, co osamelym srdciam april naznacuje odkaz nadeje, pretoze od 15 je vsetko mozne! Bude jeden zvlastny,extra den, nedela 21, co bude favorizovat, priaznivo ovplyvnovat stretnutia a novinky. Kolko krat som vysvetlovala, ze horoskop neprinesie do domu lasku sam...ale v dnioch  a periodach prislubnych, ked sa nezatvorite v dome, nieco sa moze stat! Tak teda okolo tohto datumu bude mozne obdrzat viac-menej jeden odkaz, spravu, sms od jedneho ex - ale verim, ze aj ovela viac...Vztahy, co v minulosti poznali momenty tazke, mohli by sa necakane obnovit, ozivit a niekto, v poslednych dvoch nedeliach mesiaca "podpise primerie", alebo spozna jednu osobu specialnu. Oplati sa pokracovat dufat v lasku, hovorim to predovsetkym tym, co v poslednych dvoch rokoch prezili jeden rozchod. Vztahy s Rybami, Pannou, Baranom, Strelcom a Blizencami boli velmi tazke v poslednych mesiacoch.

    April sa otvori s jednou peknou kombinaciou planet, co prinesu silu a garantuju, zarucia viac stalosti. Zvlast od 20 do 30 budete mat Slnko, Venusu a Mars vo vasom znameni v dobrej pozicii s Plutonom...tato hviezda stastia moze byt potrebna, uzitocna pre hladanie, snazenie sa kompenzacie momentov nekomfortu a nervozity vyvolanych opoziciou Saturnu.

 

Blizenec april 2013:

Tu je, prisiel, mesiac venovany obnove v pracovnom sektore; je potrebne koncentrovat, sustredit energie do novych kontraktov, zmluv pre toho, kto v tejto periode uz romysla,co bude robit v jeseni. Podnikatelia mozu sa rozhodnut, ci pokracovat alebo vidiet, znovu prehodnotit, medzi tym, kto v minulom roku prezil, vstrebal pokles, ba aj zrutenie sa, kolaps, krach alebo aj nahodny pokles, zaznamena velky narast kontaktov a moznosti. Jedna pekna sprava pride okolo dna 9, dalsie dolezite situacie v piatok 19 a stredu 24. April by mohol byt skutocne mesiac povstania ,odboja, oslobodenia, protiutoku! Kto pracuje ako podriadeny, koli sile veci, nemoze ocakavat jasne zmeny, ak nie zmenu pracoviska, zamestnavatela...v tychto casoch je pravdepodobne rozmyslat o jednom vylepseni ekonomickom. Pocnuc od aprila, v kazdom pripade, sa pracuje lepsie, jednoduchsie, alebo sa tiez moze rozmyslat pytat si, ziadat nieco ine, odlisne, obzerat sa dookola,okolo seba, alebo obdrzat nejaku zodpovednost, povinnost naviac. Zvlast pre tych, ktori mozu si organizovat, ovladat, riadit svoju vlastnu aktivitu, biznis. Dovera aj v seba, ale nemoze chybat! Mladsi, co dobre studovali, alebo musia sa laureovat, mozu pocitat s buducimi 4 mesiacmi ako priaznivymi. Dolezite je sa vlozit do cielov podla vlastnych kapacit a schopnosti, samozrejme, ale ist si za cielom, neprehanat, neprepinat vsak svoje vlastne sily. Nebo je vyherne!

Laska vola v tento zvlasny, extra, odlisny mesiac. Zostava kamenom urazu rodina povodna, v ktorej ste sa narodili, zvlast pre mladsic, ktori mozu kricat, rozculovat sa, hadat sa v dome pre motivy tiez banalne. Vztahy rodicia-deti su komplikovanejsie, ale sa ide dalej. Kto je vo dvojici a ma moznost aj chce, mohol by rozmyslat o dalsom dietati, ti,co citia najmenej sadisfaciii, zadostucineni vo vztahu, co nie su spokojni so vztahom, budu rozpravat jasne, nedzitym, ten, kto je nerozhodny medzi dvoma lubostnymi vztahmi,urobi spravne rozhodnutie. Pozerajte pozitivne! Ti najodvaznejsi, ti, co zacali novy lubostny vztah uz v minulom roku, alebo prezivaju emocie zrodene prednedavnom, mozu oslavovat, pripit si v tomto mesiaci aprili. Stastie je stale cielova paska stale obtiazne prestrihnutelna, ale sa da hovorit o klude, spokojnosti, mieri, to ano! Aprilove lasky su tak trochu blaznive, rodia sa a maju silu vzrast aj. Srdce je menej 

nepokojne. Ak ste sami uz dlhy cas, je potrebne urobit si jednu pozornu analyzu, ze preco je strach lubit. Okolo 14.19 a od 23...stretnutia pre toho, kto sa nezatvori v dome.A pre dvojice, co su uz dlhsie spolu rozhodnutia v zmysle manzelstva a spoluzitia. Srdce bucha rychlo tiez tomu, kto miluje dobrodruzstva!

Jedno nebo plne vitality, zivosti je to aprilove! Tendencia robit vsetko naraz ale musi byt limitovana, tvoje znamenie ma tendenciu vyuzit vsetky zdroje, fondy, prostriedky na maximum do posledneho. V prvom tyzdni mesiaca nejaka tazkost, obtiaznost moze zostat, pozor okolo dna 7. Potom cesta volna! Maximalny vrchol okolo 24.

 

Rak april 2013

Prva polovica mesiaca nie je este ucinna pre hladanie rieseni velkych, alebo malych obav, nepokojov, strachu a problematik zrodenych koncom marca. Niekto by mohol sa tiez vyhrazat niekomu odchodom na urcite miesto, je vo vzduchu silne napatie s vlastnymi spolupracovnikmi, spolocnikmi alebo s veducim. Jediny risk je prave ten- dat priestor instinktivnosti...je treba udrzat v prijemnej, milej miere urcite vztahy s autoritami a mocnymi, aj ked tebe je to proti srsti, lebo je na ceste jedna prilezitost, co bude dobre ju vyuzit uz od juna a ked si narobis "zhorenu zem" okolo seba, riskujes, ze stratis vsetko.  Kto pracuje na zaklade suhlasov, schvaleni, dovoleni, politici, umelci a tak dalej, bude mat v 2013 "burlivy potlesk, bude mat ohlas, uspech" a platit to bude v zavislosti od vlastnych kapacit, kvalit, moznosti, schopnosti. Aj kreativni mozu pocitat s novymi zdrojmi, fondami pomoci,prostriedkami. April, vsak, by mohol aj uzatvorit, v pozitivnom, niektore spolluprace nepotrebne, neuzitocne, konare suche na odrezanie april odreze. Tak teda prve dve tyzdne su viac-menej nazlostene, rozculene a moze sa znova stratit trpezlivost 3.,9. a 10. Otazky penazi na vyjasnenie, este napate pretoze, kto konci jeden kontrakt, zmluvu, ma pochybnosti o potvrdeni ukoncenia. Odozvy, odpovede nepridu skor ako 21., a vskutku, v niektorych pripadoch, som presvedcena, ze budete musiet cakat rovno do juna pre obdrzanie - ano. Ale pripominam- nevzdavaj sa, skor kym padnes! Mesiac metuci v poli ekonomickom, vydavky vacsie, ale novinky od 21 a jedna dobra novinka, sprava okolo 25. Si aj tak v kazdom pripade daleko od tazkeho 2012, male obavy, nepokoje, strach v tejto periode su malicke v porovnani s tym,co si prezil!

   Jedno velke napatie sa hromadi v pracovnej oblasti a, v nejakom pripade pohltenie rodinou v pripade dvojic formovanych prednedavnom, mozu byt dve rusenia vynimocnej velkosti tak, ze predovsetkym v prvych dvoch tyzdnoch mesiaca, by mohli vytvarat nechut viac-menej ovplyvnujucu tvoju naladu. Muzi zenati, co prednedavnom prezivali radost z dietata, na jednej strane su spokojni, ale na druhej sa hadaju s manzelkou, partnerkou bez prestavky. Pozor, kto preziva dva vztahy paralelne, pretoze bude velmi tazke udrzat klud a rozvahu, predovsetkym okolo 9. Vztahy zrodene koli hre-zabave-rozptyleniu v mesiaci marci, riskuju v aprili, ale bude stacit vydrzat aspon do 20 a najhorsie zda sa, ze uz preslo po tomto datume. V kazdom pripade, ak prezivas jednu fazu otrasov, exkluzivnu v rozculeni, laska vyhra hru, zapas a vrati sa velka chut obnovit, ozivit, znovu ziskat vo dvojici ako aj u osamelych srdc. Stretnutia, co budete robit koncom mesiaca budu lepsie. Novinky dolezite okolo 26, co sa tykaju domu, vlastnictva a rodiny.

   Nie je mozne skryt, ze od konca marca, napatie nervozne je vystupnovane a teda tiez v tomto mesiaci, predovsetkym okolo 14, bude lepsie zostat kludni a vyhnut sa prudkych, strohych, nevludnych vystupov. Jedna sa len o prekonanie malych otrasov prechodnych pred zakladnou zmenou zivota v juli.

 

Lev april 2013

Je potrebne vyuzit prve dva tyzdne aprila, ak chces dosiahnut dobre zmluvy, dohody. Vela Levov, co ste prisli do tohto bodu roka, mate chut, zamyslate, z roznych dovodov si vziat jednu pauzu, prestavku na rozmyslanie v praci. Kto by to nemohol urobit, bude sa aj tak snazit urobit perfektnejsim, vylepsit svoju vlastnu ulohu na pracovisku. V pripade predajov, alebo kupy, podmanovania, ziskavania, pozor si daj na osobu, s ktorou mas docinenia. Pripominam, ze je stale Saturn nervozny, co neprislubuje, nedovoli robit, alebo nicit, rusit, ako by sa tebe to pacilo.Pre stastlivcov, co maju nejake peniaze odlozene bokom, v pripade dobyvania, podmanovania, alebo investicii, bude lepsie naozaj kontrolovat dobre klauzuly a dokumenty, doklady. Aj napriek tomu, ze sa neda hovorit o roku narastu je mozne viac-menej si udrzat poziciu dosiahnutu doteraz.

Zarobky: situacia financna nie je velmi ruzova, nie je velmi kvetnata, vela vstupi a medzitym odide, nebolo by na skodu podrzat si nejake usetrene peniaze bokom vo vyhlade do buducnosti, ked budu este vacsie vydavky, co sa budu tykat rodiny - su vo vyhlade.Jednu urcite vacsiu pozornost bude treba davat v periode od 20 do 30, zvlast okolo 26, ked koli roznym poziadavkam, potrebam, mohlo by odist viac penazi, ako je predpokladane. Lepsie je sa vyhnut riskovaniu a, predovsetkym, udrzat si pokoj a rozvahu.

   Prva cast aprila je zaujimavejsia, dolezitejsia pre lasky a pre prezivanie nejakej novej emocie taktiez vo vztahu vo dvojici. Jedno slahnutie, zasah energie pride od Uranu,pritomneho pocas celeho roka v pozitivnej forme, ku ktoremu sa pripoja aj Mars, Venusa a Slnko.  Ked uz v marci sa zrodil novy lubostny vztah, to bude pokracovat dobre;viac-menej pre rozidenych a sklamanych v laske, tento moment sa zda uzitocny pre robenie robenie pokusov, ale este nie pre najdenie druhej polovice svojho jablka. V kazdom pripade pozor na falosne iluzie. Aj tak teda, okolo dna 9. je jedna pekna doza energie. Dvojice, co sa maju radi su velmi motivovane a mozu pokracovat v projektoch. Zeny znamenia si vsak lamentuju, stazuju sa v odlisnej miere, absencia, chybanie partnera: v pripadoch menej zavaznych, pre tych stastnych, alebo zosobasenych prednedavnom, je to jedna absencia vyziadana pracovnym zaneprazdnenim. Ak naopak, v minulosti boli odlucenia, rozchody tazke, alebo diskusie, veci sa menia, lebo jedna urcita malincholia, alebo hnev by mohol znovu vzplanut, vyjst na povrch v dnoch 25 a 26.Vztahy, co sa zrodia zaciatkom aprila, su zaujimave, dolezite -ale zalozene na fyzickej pritazlivosti.

    April, je mesiac taky striedavy: zaciatok silny s najvacsim bodom energie okolo 9, potom, slaby pokles.  Nahnevat sa bude lahke v poslednom tyzdni mesiaca, okolo piatka 26, nahromadena unava vas urobi nervoznymi a na konci aprila sa bude treba vyhnut nepozornosti, neopatrnosti.

 

Panna april 2013

Tu ste, dosli ste k mesiacu skutocnej osobnej obnovy, ozivenia: prve indicie noviniek, niekto zacina sa pytat na teba, ziadat si ta. Po prilisnych mlcaniach medzi januarom a marcom prichadzaju dobre prilezitosti. Je aj niekto, kto sa zbavi nejakeho spolocnika, zamestnanca alebo projektu, co nedal vysledky, plody. Prve dobre signaly vplyvu tohto vzrastu pridu okolo 15.- mohol by niekto ti dat dobre navrhy rovno v nedelu, ako napriklad 21., den motivacny, zaujimavy a silny. Od 20 do 30 je "posta" na ceste. Kto uz dlho sa snazi o postup, povysenie, alebo o odmenu, uspokojenie, po vela mesiacoch cakania, nervozity a sklamani, zacne znovu vidiet svetlo. Treba prejst do utoku a davat ponuky, poziadavky od konca tohto mesiaca. Este nie je nebo plodne ako v juli, ale je lepsie zacat v predstihu. Moze sa dat zaklady situaciam, co prinesu ovocie v nasledujucich mesiacoch. Otazky legalne, tykajuce sa byvania a dedicstva, nedorozumenia, konflikty s jednym ex alebo eventualne problemy serie uz od minuleho roku v pracovnom prostredi, mozu mat prve rozhodnutie, vychodisko. Zvlast, kto ma obdrzat uhrady, preplatenie vydavkov, alebo zacal spoluprace neuzitocne, nepotrebne od juna 2012 (pozor zacal, nie pokracoval) teraz ich uzatvori bez vsetkeho. Tato perioda tak inovativna je urcite mannou z neba, pridu prve dobre nadeje. Okolo 26 nieco viac, kontakty uzitocne, potrebne.

    Aj v poli citovom, lubostnom sa zacina nieco hybat. Na druhej strane februar a marec boli mesiace kriticke: dvojice, co prezili a existuju po vojne, zapase jari minuleho roka, mohli by prezivat dalsi moment tazoby, unavy a ti, co maju velke projekty rozpracovane, od domu po dieta, zaznamenali trochu unavy, ale teraz sa pozbieraju. Je potrebne uzatvorit, ukoncit konflikty s minulostou a s tym, kto ju reprezentuje, predstavuje! Podvadzania sa neoplatia, dvojite vztahy nie su riesenim ani uspokojenim pre teba. Casto znamenie Panny presne a analyticke az velmi, sa spaja paradoxne s osobami neporiadnymi, hyperaktivnymi a neorganizovanymi dobre...Je to preto, aby ste vykompenzovali tuto presnost vnutornu, co mate?Faktom je, ze vztahy zalozene na zeleznej ruke mentalnej casom sa stavaju komplikovane. Nove vztahy su zaujimave a okolo 22 bude jedno stretnutie, jeden telefonat, jedno zavolanie, co by mohlo predstavovat prvy obrat. Na druhej strane s takymto nebom, vo vyhlade na leto, nebude malo dvojic, co zanechaju periodu mlcania a rozhodnu sa pre sezonu velkych a dolezitych udalosti. Projekty funguju lepsie a treba ich zacat hned. Pride maj-mesiac na rozmyslanie.

  Konecne sa moze hovorit o obnove energie. Dni od 20 a potom su priaznive pre zacatie terapii alebo trochu sportu.

 

Vahy april 2013

Je perioda revolucna: vela z vas budu musiet zmenit pracovne miesto, alebo sa zamestnat niecim novym; ini, uz od leta minuleho roku, pokracuju dalej v rozhodnych zmenach. Veduci pracovnici hladaju nove spojenia, alebo spolumajitelov, alebo spolupracovnikov. Medzitym, co podriadeni mohli by sa musiet zaoberat inou ulohou ako obvykle.Zostava moment malych aj vacsich napati, to zaciatkom aprila a, v niektore dni, ako tie 2,3 a 9 bude tazke rozumiet, co je spravne robit a co je omylom. Konfrontacia pride s tymto nadhernym aspektom Jupitera co, do konca juna hovori: "Vaha chod dopredu, chod dalej!" Forma, ale bude pod urovnou a to by mohlo ovplyvnit uzitok, prospech. Osoby, co studuju budu prezivat nejaky nepokoj, obavy, strach prilisny. Je treba sa pripravovat dobre, aby ste sa vyhli konfliktom. V prvych dvoch tyzdnoch aprila osoby jednej urcitej vekovej kategorie sa budu musiet zastavit casto koli obnoveniu energie. Ina je uplne druha polovica mesiaca, ale netreba prehanat. Urcite je, ze zaneprazdnenost pracovna, povinnosti sa zdvojnasobia! Niekto nebude mat ani chvilku cas, velmi bude zaneprazdneny pracou a rodinou. Nepozornosti sa treba vyhybat, stale so sebou nosit  doklady, ak idete autom najma, kontrolovat dobre, kde ste dali kluce od domu a tak dalej.

   Hlava v oblakoch! Aspon do 11 laska riskuje polemizovat, diskusie a vzdialenia sa, zalezi od typu vztahu, co sa preziva. Samozrejme, ze nie vsetci sa rozidu s takymto nebom, ale mnohi sa budu citit odlozeni bokom. Osamele srdcia by sa mali vyvarovat negativnemu mysleniu v prvych dvoch tyzdnoch mesiaca a  prelozit po 15 dolezite stretnutia a pokusy. Vskutku april zacina s nejakym nepokojom, obavou, strachom az prilisnymi.Tak aj vtomto mesiaci sa oplati neprenasat dalej napatia vzniknute v priestore rodiny.Aj ked, v skutocnosti,  je to od marca, co niekto prezil nejaku "zrazku" s pribuznymi, co sa odzrkadlilo vo dvojici, ini su na love novej lasky - s tazkostami... Nove vztahy su spomalene.  Mesiac sa ukonci lepsie, ako sa zacal, ale kazde slovo bude musiet byt zvazovane, nove lasky sa zdaju byt prechodne, alebo tazke, konfliktne.  Myslim, ze vela Vah v tejto periode su viac zamestnani pracou ako laskou, je pocit, ze ste menej spokojni s prezivanymi citmi v maniere chladnejsej; jedno overenie drzania, sudrznosti, pevnosti vztahu bude urobena v dnoch 9,10 a 17.

   Ako na konci marca bol moment velkeho napatia, je pravdepodobne, ze april si prenesie este trochu nepokoja, obav, strachu. Pozor na prve dni tyzdna, od pondelka do stredy, pretoze sa zdaju byt plne veci, co treba urobit. Pozor na nepozornost, roztrzitost.


Skorpion april 2013

Po dvoch mesiacoch velkej sily a nastartovania, april je viac zvazovany vo vysledkoch, ale nie je treba ocakavat jedno zablokovanie; napriklad vsetky osoby,co maju jednu kauzu otvorenu, zostali obetou nespravodlivosti legalnej alebo musia sa branit, teraz budu musiet cakat novy telefonat, ktory pravdepodobne bude medzi julom a oktobrom. April nie je mesiacom velkych noviniek, moze sa vsak pokracovat v dosiahnutych poziciach a vysledkoch.Kto sa musi lavreovat, alebo obdrzat diplom do leta, nesmie sa vzdavat. Je pravdou ale, ze budu dni zvlast unavne ako 25 a 26; poviem, ze od 15 do 30 vysledky su mensieho vyznamu, podriadene Saturnu v znameni a teda unava, tazkost sa pociti.  Nesnazte sa robit nemozne, kontroluj si vydavky; vztahy so spolupracovnikmi a spojencami mohli by prechadzat krizou preave koncom aprila.Netreba mat strach z robenia rozhodnuti taktiez drastickych - ak je to na dobro veci: jedna zmena alebo jedno prerusenie aj tak prinesie stastie, ak sa uzatvoria dvere, otvori sa brana, netreba sa bat.

   Laska sa vrati na druhu kolaj, predovsetkym na konci aprila. Ak ste mali jeden vztah komplikovany, problematicky, co kazdy okrem vas uz videl, ze nema buducnost, len vy nie - teraz pride odvaha povedat: dost a koniec.Vo dvojiciach silnych dlheho trvania to nie je moment krizy, ale urcite praca vzdiali a prinesie to so sebou nejaku obavu, vojna s pribuznymi mozna, diskusie o zvladani vydavkov, ak su deti, co im treba pomahat, alebo chapat. Tak teda maximalna opatrnost bude musiet byt zvladana vo vsetkych vztahoch vnutroosobnych, predovsetkym od 20 do 30, dni najtazsie s maximalnym vrcholom v piatok 26. Ak nedate na vlastnu instinktivnost a budes sa drzat pod kontrolou, perioda by nemusela vytvorit krizu prehnanu, ale len nejaku polemiku. Na druhej strane je tvoj charakter casto spojeny s kritikou, ked sa ti nepozdavaju veci, ze sa ti zda, ze nejdu dobre, stavas sa prilis agresivnym az neznesitelnym! Tvoje mlcanie je tiez tvojou dalsou zbranou, ale to mlcanie tvoje by mohlo byt vysvetlene si zle na konci mesiaca a toto tvoje spravanie plne extremov na konci mesiaca dobre preveri sudrznost, pevnost jedneho vztahu. Ak v rodine su problemy s pribuznymi, alebo sa treba rozhodnut pre jeden kupo-predaj, alebo v jednej legalnej otazke sa treba rozhodnut, bude lepsie reagovat v prvych dvoch tyzdnoch mesiaca. Koniec aprila sa zda velmi nervozny a okolo 26 niekto strati trpezlivost i hlavu a bude sa hadat ako divy! Pozor na to!

   Maly pokles psychofyzicky od 15, v kazdom pripade vsetky situacie, co sa rodia na konci mesiaca prinesu, vytvoria vacsiu unavu. Ak je to mozne, snaz sa urobit vsetko potrebne, nevyhnutne s tym, aby si sa vyhol nepozornosti, roztrzitosti. Momenty nervozity, co treba spomenut budu od 25 do 30, najtazsie, najunavnejsie dni.

 

Strelec april 2013

Mesiac dobry pre snazenie sa obnovit, ozivit nieco, tiez doveru v nove operacie:vela planet priaznivych, medzi ktorymi je aj Slnko, Venusa a Mars spolu s Uranom. Vzrastie, nahromadi sa chut zmenit, ale nie vsetci mozu to urobit, samozrejme. Osoby, co maju aktivitu vlastnu, vlastny biznis a ktore mozu najst "lepsie ponuky", mozno od teraz uz sa davaju na trh.Bola to akoby obrana na stravenie, alebo nieco, co sa ti nepacilo v profesionalnej oblasti.Teraz chces hladat nove horizonty, alebo mozno ta uz neuspokojuje situacia, ktoru prezivas, mozno niekto ti dlzi nieco, je pravdou tiez, ze ak si musel celit problemom, zostanes nedovercivy, prichadzas do prace stale viac cudny a nervozny, lebo je menej podpory a pomoci od rodiny a od partnera. Aktivita ale moze byt v obnove, oziveni a april v urcitych dnoch, ako su 5,9 a 10 moze pomoct znovu najst dobru rovnovahu.Okrem ineho chyba malo mesiacov do terminu konca opozicie Jupitera. Kontakty a dohody treba uz pripravovat.

   Je to akoby sa v citovej oblasti v tejto periode registrovala jedna seria "citovej prazdnoty", tiez sa to tyka aj osob, co su zosobasene, alebo vo dvojici dlhsie. Pravdepodobne boli momenty stlacenia, napatia, alebo, vec, co sa tyka casto Strelca -rutina a kazdodennost zacali byt  zavazim v urcitych vztahoch. V kazdom pripade to chce zmenu, alebo viac-menej je tuzba, aby partner bol na vyske, na urovni pochopit aj turbulencie srdca. April najde konfrontaciu vdaka Venusi a Marsu k dispozicii v maniere zaujimavej. Niektore dni ako od 8 do 13 mozu priniest stretnutia stastne a rovno emocie dolezite pre srdce. Novinky sa tykaju zvlast situacii osamelych srdc, favorizovane stretnutia. Je niekto, kto planuje,programuje projekt, jedno prestahovanie, premiestnenie do ineho mesta, alebo do ineho bytu. Kto prezil jednu krizu, alebo jedno oddelenie, odlucenie v minulom roku, hlada nove horizonty a nechce obnovit minulost. Je to jedno spravanie spravne a tiez inteligentne to Strelcove, co ide stale dalej, preferuje nove preskumania, prebadania namiesto prihriatej polievky, predovsetkym v laske.

Kto zije paralelne v dvoch vztahoch, podvojny vztah, do juna bude musiet sa rozhodnut, vybrat si.

    Male alebo velke tazkosti, problemy(zalezi od veku, od tvojej ulohy socialnej, spolocenskej a tak dalej) prezite v priebehu poslednych mesiacov, sa zdaju rozptylene, zmiznute, stratene. April pomaly, pomaly restituuje trochu kludu, mieru. Lepsie dni pre vyriesenie problemov unavnych so specialistami, su okolo dna 9.

 

Kozorozec april 2013

Pokracuju male, alebo vacsie sarvatky a povinnosti, zaneprazdnenia vycerpavajuce, vysilujuce v prvej casti mesiaca ktore, aspon do 15. nepoznaju zastavku, prestavku. V kazdom pripade je pravdepodobne, ze sa ocitnes behat z jedneho konca mesta na druhy, pre toho, kto ma pracu na dohodu, cez kontakty, je tazke najst si cas pre vsetko, v inych situaciach, predovsetkym pre toho, kto je v krize s jednym kolektivom, zamestnavatelom, hovori sa o novinkach a do leta sa zmeni naozaj nieco zasadne. Nikdy ako v tomto 2013 Kozorozec sa bude demonstrovat, spravat nedockavo, revolucionarsky a netrpezlivo. Niektore dni demonstruju dobre to, co mas v umysle, zamyslas, hodlas urobit, napriklad utorok 9, streda 10 a utorok 16 nebude lahke zostat kludny. Ale ked tieto napatia su potrebne na to, aby "nechali vybuchnut" zmluvy, dohody neuzitocne, marne, zbytocne, lepsie je to teda tak. 

Dolezite je pripomenut, ze druha polovica roka, od jula, neprislubi to robit a znicit, zrusit, anulovat nieco podla toho, ako by sa tebe prave pacilo V kazdom pripade bude dobre znovu zorganizovat, reorganizovat urcite vztahy a prehodnotit situacie, ale s opatrnostou, pozornostou. 

Akcia pozitivna Marsu sa vrati byt aktivna v poslednej casti mesiaca a od 20. veci pojdu lepsie. V eventualnych, pripadnych sarvatkach, nedorozumeniach medzi pribuznymi alebo otazkach charakteru financneho posledne desat dni aprila a, nasledne, mesiace maj a jun prinesu vysledky urcite lepsie.

V laske-dalsi chaoticky mesiac, co nasleduje pokracuje viacmenej nepokojne od marca. Vztahy lubostne konfliktne, obtiazne a nezvladnutelne sa stavaju este viac komplikovanymi, ked jeden vztah prezrel, vybledol, zoxidoval casom, v tieto dni sa bude demonstrovat, vyzerat neudrzatelny, neznesitelny (pozor na to hlavne v tyzdni od 8 do 14) a ak by si ho chcela udrzat, budes robit aj nemozne pre snahu zachranit ho. To, co sa nezachrani v aprili, je odsudene uzatvorit sa po lete definitivne. Ale pre niekoho by to mohlo byt rovno jednym oslobodenim. - To je to, preco jar je lepsia sezona pre snazenie sa naplanovat si, naprogramovat si vlastnu citovu buducnost.

Kto preziva jeden pekny lubostny vztah, nemusi ho komplikovat s neuzitocnymi, nepotrebnymi diskusiami alebo strachom, obavami.

Jedna dobra sprava pride na konci mesiaca. Lepsie je najst dohodu, lebo inak, v opacnom pripade od jula sa neuspeje uz zvladnut nic s rovnovahou, vyvazenim. Taktiez v eventualnych,pripadnych diskusiach rodinnych, ktore sa zrodili v priebehu poslednych mesiacov, sa vyzaduje tolerantnost. Dni udobrenia, uzmierenia su tie okolo 26. Nove stretnutia stimulujuce, ale malo stabilne.

Zaciatok aprila je teda viac-menej fazky, budu dni velmi zaneprazdnene 9,10 a 16. Potom od 19. sa veci zmenia a okolo 26. sa otvori jedna vsuvka (zatvorka, odbocenie) matia sa dobre a stability. Vyhni sa nahnevaniu sa v prvych dnoch mesiaca, v opacnom pripade riskujes, ze sa ti objavi nejaka tazkost psychofyzicka. Kozorozec musi brzdit v sebe ambiciu, co ho nuti robit viac, ako telo, fyzicka forma znesie. Favorizovane su kury a staranie sa o seba.

 

Vodnar april 2013

Mesiac zacina dobre a rozhodnutia dolezitejsie budu musiet byt urobene do 15. Je nevyhnutna tak trochu opatrnost v peniazoch, predovsetkym ak boli spotrebovane v minulom roku a od minuleho roku doteraz, peniaze na jednu novu cinnost, aktivitu, alebo na dom. Je niekto, kto mal vela vydavkov so Saturnom proti. Tema domu je opatovna, opakujuca sa, vracajuca sa v priebehu tohto roka, kedze je niekto, co ho chce zmenit, alebo bude musiet stale cestovat, lebo ma umysel usadit sa inde, alebo zacat novu pracu inde. Zalezi od veku a od zvolenej aktivity. Je potrebne sa snazit dat sa do superenia, sutazenia, konkurencie, len ak je to uplne nevyhnutne. Ak niektore poziadavky, naroky nebudu splnene, vypocute, april zacne vytvarat nejake problemy, konflikty po 15. Tak teda budu Vodnari rozhnevani, podrazdeni z jednej situacie nie prave najlahsej, alebo sa stanu obetou nejakej spupnosti, arogancie, moze sa stat, ze sa rozzuria do nepricetnosti 18, 19,25 a 26. Toto su dni trochu zvlastne vo vztahoch s inymi, s nadriadenymi, s kolegami...evidentne je chut zmenit vzduch. Zvlast, ako som uz vysvetlovala, ti, co robia uz dlsi cas stale tu istu pracu, rozhodnu sa pokusit o novu cestu.Toto nie je zlaty rok pre profesionalny zivot, ale moze naviest, navigovat na jednu cestu, ktora sa vyvinie byt dolezitou a spravnou v 2014.Stale je zakladom moct pocitat s autonomiou, samostatnostou materialnou, ale z tohto uhla pohladu, nie vsetci Vodnari teraz mozu ist do akcie, reagovat, tak ako si to myslia, ze by mohli.

   City su stabilne do 10, potom bude vela co robit v pracovnej sfere, mozno nejake cestovanie, cesta. Dvojice, co uz od minuleho roku su v krize, mohli by sa vratit diskutovat a hadat sa na konci tyzdna medzi 19 a 21. Saturn konfliktny, moze priniest, ale len v pripadoch, v ktorych vztah lubostny uz naozaj prezrel, jeden rozchod, rozvod. Bude to prave Vodnar, co na tom bude trvat, co sa pre rozchod rozhodne! Vo vztahoch, kde nie je kriza bude treba celit nejakemu problemu. Napriklad jeden z dvojice moze mat potiaze, tazkosti fyzicke, alebo pracovne a ten druhy mu bude musiet asistovat, pomahat, ale je to prave v momentoch tazkych, ked sa dvojice posilnuju. Pre osamele srdcia prebieha jedna kriza, jedno napatie prilisne bude okolo 25. Neodporucam vztahy s osobami, co cestuju, su daleko, alebo su veku,alebo postavenia odlisneho, aj ked su to tie, co Vodnari uprednostnuju. Laska k neobvyklemu je charakteristikou znamenia! Okrem ineho - za kazdu cenu hladat riesenie najoriginalnejsie - riskuje sa unavit: plavat proti prudu, ist proti vetru unavuje aj  v  laske!

    April prebehne dost dobre, ale druha polovica sa zda tazsia. Pozor od 18. do 21 a od 24 do 27.Mozno napatie, co dozrelo v poslednych mesiacoch sposobi, ze vybuchne nejaky problem momentalny, alebo slabe citenie sa zle sezonne bude.

 

Ryby april 2013

Prva cast aprila nezahrna velke zmeny, ale je pravdepodobne, ze zacinaju kolovat nejake hlasy "chodbou", kto uzatvoril jednu pracu v minulom roku, bude mat jednu novu prilezitost.Druha polovica tohto mesiaca bude rozhodne lepsia. Vzduch sa zohreje, a nielen v liveli vonkajsej teploty: je vo vzduchu nieco nove a pripominam este raz, ze od konca juna vsetko je mozne, v pozitivnom.Obnovenia kontraktov, zmluv, dohod, nahromadenie pre toho, kto moze mat jednoduche potvrdenia, co v tychto casoch su zlatom.Bohuzial, nemas este velku situaciu v ekonomickom poli, od leta minuleho roku vydavky boli velke. Nieco je na ceste, v znameni je evidentne, ze moze prist jeden odkaz, dedicstvo zo zavetu, alebo peniaze z predaja, odmena z niecoho. Vela otazok charakteru financneho budu vyriesene do leta. Konkurencia nelutostna je rozprasena, porazena a je aj niekto, kto bude mat kontrakt, zmluvu specialnu, obnovi, zmodernizuje svoje vlastne pracovisko, pojde jednou cestou lahsou, pohodlnejsou, miernejsou pre uzatvaranie biznisu, zaujmov.  Bude mozne konstruovat jeden zaklad pevnejsi pre osobnu karieru. Dobre okolo 9 - kontakty a rozhodnutia. Dalsi ucinny moment blizko 25. Bude sa konstruovat, stavat vela, kto musi urobit jednu ponuku, poziadavku pre zvysok, nemusi sa bat, lepsie je reagovat v spravnych periodach!

    Z citoveho pohladu april nie je ohnivy ako predosly marec, ale prislubi pokracovat vo vztahoch, co su uz. 2013 je rok velkych rozhodnuti, vyberov a zodpovednosti! Uz v 2012 sa niekto rozhodol zmenit zivot alebo civilny stav. Rozchody su prezivane ako jedno oslobodenie a teda su priaznive; kto je sam a slobodny v zodpovednosti, musi robit stretnutia.Budu velmi stimulujuce dni 19 a 29 a este raz mozem povedat, ze srdce bije silno v tuto jar s maximalnym vrcholom zaregistrovanym v dnoch 25 a 26. Ked hviezdy su tak stastne, netreba sa stahovat spat a zaradovat spiatocku, lebo v opacnom pripade sa riskuje nedosiahnut nic, mat nulu! V rozchodoch, kde je nejaka legalna otazka, co treba vyriesit, jul prinesie potvrdenia. Favorizovane su prestahovania, premiestnenia a kupo-predaje. Napriklad dvojice, co v minulom roku sa snazili predat, alebo ziskat, podmanit si, prenajat, alebo zmenit dom, budu moct v tejto periode, a este viac od jula obdrzat vysledky vytuzene. Perioda stale plodna pre dvojice, co mozu a chcu mat dieta.

    S bliziacim sa letom, horoskop bude stale silnejsi a pozitivnejsi. Pripominam ale, ze tendencia  puntickarsky kritizovat a vytvarat napatie, nepokoj, obavy a strach  - z nicoho - je typicka pre tvoje znamenie! - to je to, preco nevylucujem momenty namahy, migreny. Mozte to overit v dnoch 14,15 a 28.