CO HVIEZDY PRIPRAVILI PRE NAS DNES 10. MARCA 2013

10.03.2013 09:45

BARAN Vela z vas su viac-menej zaspati, neprebudeni este, lebo chceli by ste dosiahnut perfektnost - to je dolezite, ale nie je to lahke obdrzat, ako v praci tak aj v laske. Ty sa znovu ocitnes pred osobami, co nemaju tvoje schopnosti, tvoje kapacity. Niekto po rokoch zmenil kancelariu, pracovisko, dom, vzdal sa niecoho, odstupil od niecoho. Vskutku, nie je doba na stlacanie prilisne diskusii argumentami, co sa mozu stat palivymi.

BYK Den, ktory moze ostat tak trochu este zasneny. Je faktom, ze si mozno pracoval malo hodin v poslednej dobe, alebo sa prihodili nejake problemy, to ti nepomoze. Nevidim ta v perfektnej forme. Ti, co ma vek vyssi ako 30 rokov, v tomto obdobi mozu rozmyslat o zmene kolektivu, spolupracovnikov, je to, akoby si musel znovu dat do poriadku tvoj zivot. Vylepsenie psychofyzicke, lebo, ako som to uz vysvetlovala pred nejakym dnom, Byk ma stale v piatok pokles formy, a niekto sa necitil dobre, predovsetkym vo februari.

BLIZENCI Vsetko, to, co ta prenesie prec z obvykleho prostredia, aj v pojmoch cestovania, je vlozene do pozitivneho svetla. Nezostavaj zamknuty v dome, snaz sa vyuzit tuto periodu na stretnutia, na pokracovanie v chuti zostat kludnejsi, aj v laske velke emocie sa rodia, ked my sme velmi pozitivni. Aj ked je zmatok ked v tieto dni zavazi jedno rozhodnutie v praci, ty si velmi roztrzity, je to mozne, je to skutocnost, vylepsenie v druhej polovici marca.

RAK Pre Raka akcia okamzita, rychla je vyherna - to som hovorila od zaciatku. Nikdy, ako teraz nebo tak na tvojej strane. Raci, co neobdrzia, su ti, co sa nehybu, ti, co obdrzia malo, su nespokojni, maju v minulosti, ze urobili urcite veci, presli urcitu drahu, a tak teda je jasne, ze ich existencia predtym sa vklada do zakladu tu, do tejto drahy teraz - moze sa to vylepsit. Kto je motivovany, pracuje, toto je nebo silne, velkej sily. Kto musel tak povediac "explodovat", vyjst na svetlo s jednou novinkou, alebo jednoducho- pracoval na jednom projekte rolky a teraz je cas, ked ho vidi priniest ovocie. Ste na zaciatku teraz, lebo Jupiter bude vo vasom znameni za nejaky tyzden, tak teda - perioda velkych zaujmov zacina koncom juna - a pre niektorych to bude obdobie dvoch rokov velkej sily aj viac.

LEV Dalsi den, co sa rodi v konfliktnej maniere, mozno si zaznamenal trochu chladu, vinou inych? Snaz sa byt menej rezolutivny, su este viac rezolutnejsi ti, co prezivaju jeden vztah lubostny bez zmyslu, co nema zmysel. Ja myslim aj na osamelych, co v tieto dni su plni nerozhodnosti, nejasnosti, nepokoja, obav, strachu. Urcite menej pochybnosti je vzhladom na februar, lebo februar bol mesiac tazky pre lasku. Aj ten, co hladal, snazil sa nahradit novou laskou stare lubostne dobrodruzstvo, mal, prezil momenty tazke. Sa znovu zacina. Jedna seria "slavnostneho uvedenia", co sa tyka aj prace - mozno jedna nova praca, jedna nova dohoda, zmluva, jedno otvorenie od 20. tohto mesiaca.

PANNA Vsetko, co sa zrodi, znovu zacne, znovu sa nastartuje v buducich dnoch, zarucuje stastie. Vsetko to, co si prezil do dnes, ta skutocne blokovalo. Favorizovane stale stretnutia von z mesta, v inom prostredi ako je obvykle, a tema prestahovania, premiestnenia, nie pre vsetky, ale pre vela Pannien je realisticka, realna - je stale tato tema - zmeny. Mladsi chcu zmenit mesto, alebo aj zivot. Niekto zmeni dom, je to prestahovanie spojene s vela motivmi, z vela roznych dovodov, mozno aj citovych.

VAHY Kazdy ma svoj vlastny zivot, je jasne, ze kazdy ma svoju existenciu, ale v centralnom stvorci je jeden velky vyvoj. Vsetci narodeni v tomto znameni sa chcete oslobodit od zatazi, to plati v laske a taktiez v praci. Vztahy v praci, co sa menia, mozu byt produktivne, ak su vzpruzene, posmelene v ustrety novemu. Tak teda, nepada sa, vskutku sa ide dalej v ustrety buducnosti vyhodnej, vynosnej,plodnej. Mnohi v laske by si mohli povedat : - chcem sa zalubit, ako sa to uz davno nestalo...Je to novy zaciatok jasny po periode kontrastovanej. Urcite city su obnovitelne, ozivitelne, daju sa znovu ziskat, a v kazdom pripade -to,co nie je obnovitelne teraz, to bude tazsie obnovit, ozivit po juli - mozno aj nemozne. Tak teda, je lepsie rozpravat jasne, je lepsie reagovat ihned, ak su nejake zvysky, co treba poriesit, taktiez v praci.

SKORPION Dalsi protagonista tohto neba. Je jasne, ze vsetko je vlozene do nasich ruk. Ja som nikdy nepovedala, ze hviezdy vyriesia za nas nase problemy, kiezby to tak bolo -ale nie je. Ale v periodach dobrych sa mozu pohnut hry v nas prospech. Teda, vela Skorpionov v tieto dni si uvedomuju, ze je element sily. Mozu sa robit specialne stretnutia. Teda, v periodach velmi dolezitych je lepsie sa obzerat okolo seba. Den dnes by mohol byt zasiahnuty aj nejakym napatim, ale je to cena, co treba platit, ak su zmeny. Perioda dolezita, pre snahu ocenit lepsie buducnost s projektami, co znovu zacinaju, zacnu v dohladnej dobe.

STRELEC Dalsi den dolezity pre studium, pre pracu, mozu sa urobit rozhodnutia dolezite vo vyhlade do buducnosti charakterizovanej zmenami. Ako ine znamenia, Blizenci a tak ciastocne aj Panna, zaciatky tohto marca boli tazke, pretoze jedna praca nedopadla tak, ako ty by si chcel, niekto bol proti tebe, bol nepriatelom. Praca neuspokojuje, nedava sadisfakcie, v nejakom pripade tiez stop, chybanie potvrdeni, uisteni. Vsetci ti, co chcu pokracovat v jednej ulohe - chcu sa laureovat, diplomovat,alebo jednoducho renovovat svoju vlastnu aktivitu, pracu, cinnost, by mali znovu zacat od juna. Urcite, kto je v ocakavani suhlasov, odsuhlaseni, v tieto dni zaznamenava, ze su veci, co idu i neidu, povedzme, ze je lepsie navigovat, orientovat sa podla vyhladu v danom momente.

KOZOROZEC Nedela, co startuje dobre. Okrem ineho predzvest tyzdna velmi zvlastneho. Urcite, vela z vas najdu sposob znovu najst klud, pokoj, uspokojenie. Tak teda aj problemy, napatia, nepokoje, obavy zrodene v centralnej casti tohto tyzdna budu mohli byt prekonane. Stretnutia stastne, city, emocie na ceste, idu vam, staci frekventovat spravne miesta a posnazit sa.

VODNAR U Vodnara je este stale napatie vo vzduchu, mozno v tento den jedna reakcia, co skusas, prezivas, ktoru urobis, nebude prave dobre urobena, nacasovana, vzata. Vskutku, budes mat chut diskutovat, stat si za svojim. Uz vcera si citil vo vzduchu trochu unavy z roznych dovodov. Nasiel si sa, ocitol si sa proti niekomu, dnes radim drzat vsetko pod kontrolou. Vodnar je jedno z tych znameni, ktorym cez vikend klesa livel fyzickej formy, teda - pozor a nerob vela.

RYBY Protagonista tohto neba, pekne hviezdy, predovsetkym 6 planet v znameni v najlepsej pozicii vela z nich k Saturnu, teda posnaz sa - to je minimum, ale len Jupiter nepriatelsky hovori, ze mozno nejaky projekt meska, oneskoruje sa, ze nemas vsetko to, co si chcel a chces, a mozno si aj mal jednu dolezitu vec, ale musel si sa vzdat niecoho ineho. - Nakoniec vyhras ty! - cakaj a uvidis...Znovu sa pozbiera skoro ten, co mal nejaky prevrat naruby v praci a musel celit vydavkom. Dolezite je verit v svoje vlastne schopnosti. Toto je nedela ucinna pre stretnutia a okrem ineho, zakratku zacina jeden tyzden, ten buduci - velkych zaujmov. Ale neklesaj nikdy na duchu, predovsetkym nie v periode ako je tato, ktora zahrna rozhodne, rozhodujuce zmeny.